Real-time information experience

Feiten, waarnemingen, registraties uit de fysieke wereld… laat uw waardevolle objecten zelf vertellen waar ze zijn, laat uw objecten en uw omgeving zelf vertellen hoe ze zich voelen en laat ze zelf acties ondernemen om gebruikers te informeren. Let the things do the talking!

Visie

Real-time procesdata zijn niet meer weg te denken uit uw dagelijks leven en uit de bedrijfsvoering van bedrijven. Real-time intelligente informatie systemen geven de noodzakelijke input voor alarmering, rapportage en analyse over bedrijfsprocessen.

Door toepassing van innovatieve technologie, robuuste modulaire hardware –en software bouwstenen en een gebruiksvriendelijke interface, brengt AIVAR oplossingen binnen het bereik van ieder bedrijf, instelling of consument.

Missie

AIVAR Technologies B.V. richt zich op het ontwikkelen en leveren van innovatieve en duurzame oplossingen voor het monitoren van de leefomgeving en voor het lokaliseren en monitoren van objecten, goederen en personen.

Naast het verhogen van het rendement van onze klanten, dragen onze lokalisatie oplossingen bij aan het reduceren van logistieke bewegingen en efficiëntere bedrijfsprocessen. Onze monitoring oplossingen voorkomen bederf van voedsel en grondstoffen, bewaken de bodem-, lucht- en waterkwaliteit en waarschuwen gebruikers tijdig voor gevaarlijke situaties.

Handige hulpjes

Vertel verder Print pagina Voeg pagina toe aan Favorieten Website overzicht

Meer weten? Mail ons!

tweet deze pagina

AIVAR Technologies on LinkedIn