Historie

  • 2002: oprichting van AIVAR (Automatic Identification Value Added Resources) , een compacte organisatie met enkele adviseurs om (inter)nationale ondernemingen te helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen middels toepassing van automatische identificatie technologie, waaronder RFID.
  • 2002-2004: AIVAR levert adviezen en procesoptimalisaties in de industrie, zorg, transport & logistiek en bij overheden en ontwikkelt steeds vaker klantspecifieke oplossingen op basis van RFID en telematica technologie.
  • 2004: Door een groeiende behoefte investeert AIVAR vanaf 2004 in ontwikkeling van robuuste en flexibele software platformen in combinatie met betrouwbare lokalisatie– en monitoring hardware, Fleettrace.
  • 2005-2007: Steeds meer klanten uit transport & logistiek, bouw & installatie, zorg en uit de overheid sector worden aangesloten op Fleettrace ® (www.fleettrace.com ) een real-time Fleet Management applicatie. 
  • 2007-2008: De organisatie groeit mee met het toenemende aantal tevreden klanten en kent naast een solide ontwikkelafdeling, een zelfstandige installatie- en support afdeling. Door de groei verhuist AIVAR begin 2007 naar een nieuw bedrijfspand in het centrum van de historische binnenstad van Zutphen.
  • 2008- 2009: Door groeiende behoefte aan locatie gebaseerde informatie, lokalisatie en beveiliging van waardevolle objecten en personen, monitoring oplossingen en integratie met applicaties van derden, ontstaan innovatieve nieuwe software –en hardware toepassingen. Door solide groei verhuist AIVAR begin 2009 naar een nieuw bedrijfspand op industrieterrein de Revelhorst te Zutphen. De organisatie en haar resultaten kenmerken zich door jaarlijkse groei.

Handige hulpjes

Vertel verder Print pagina Voeg pagina toe aan Favorieten Website overzicht

Meer weten? Mail ons!

tweet deze pagina

AIVAR Technologies on LinkedIn