Lokalisatie

AIVAR lokalisatie, actieve positiebepalingGrip krijgen op uw kritische bedrijfsprocessen? U wilt elke dag inzicht in de actuele locatie en status informatie van uw waardevolle goederen, voertuigen,  personeel of andere bedrijfsmiddelen. Die informatie stelt u in staat uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten en waar nodig in te grijpen. Lokalisatie oplossingen verbeteren drastisch de productiviteit van uw bedrijf.

Real-time indoor en outdoor lokalisatie

AIVAR levert real-time indoor en outdoor lokalisatie oplossingen. De verzamelde gegevens worden real-time verwerkt en gevisualiseerd in een webapplicatie op dynamische lokale plattegronden. De intelligentie in het achterliggende software platform maakt het mogelijk om relaties, conclusies en/of combinaties van gebeurtenissen, om te zetten in acties. Naast de uitgebreide managementinformatie, locatie gebaseerde berichten uitwisseling met mensen en rapportage mogelijkheden, wordt een zeer flexibele integratie suite geboden waardoor koppelvlakken gerealiseerd kunnen worden met uw eigen automatiseringsomgeving en applicaties.

Oplossing voor uw lokalisatieprobleem

AIVAR heeft voor u de oplossing voor uw lokalisatie probleem. Klik hier voor vrijblijvend advies over real-time lokalisatie!

Handige hulpjes

Vertel verder Print pagina Voeg pagina toe aan Favorieten Website overzicht

Meer weten? Mail ons!

tweet deze pagina

AIVAR Technologies on LinkedIn