Location Based Services

Locatie gebaseerd informeren van bezoekers of personeel wordt steeds belangrijker om klanten direct te bereiken of om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Denk aan real-time alarmering, omgevingsinformatie, actuele wachttijden, route informatie, beschikbare parkeerplaatsen, aandacht voor vermissingen en gerichte lokale marketing informatie van producten en diensten. Niet meer zoeken, maar actief geïnformeerd worden!

AIVAR; location based services, wachtrij informatie

Proximity marketing

Steeds vaker worden we blootgesteld aan een grote hoeveelheid informatie uitingen waardoor we steeds minder bewust worden van de boodschap. Deze constante stroom van informatie maakt het voor marketingmanagers en ondernemers moeilijk om de doelgroep te bereiken. Proximity marketing van AIVAR maakt uw bezoekers attent en informeert bezoekers efficiënt en interactief over wachttijden, aanbiedingen of acties.  

Professionele workflow services

Voor professioneel gebruik bij service & onderhouds werkzaamheden ontvangen uw medewerkers alleen de informatie waar ze op de betreffende lokatie behoefte aan hebben. De juiste taken, registratie van activiteiten, planningen en meer. De informatie wordt vanuit de centrale en beveiligde servers automatisch uitgewisseld met (mobiele) apparatuur in het veld. Behalve een forse kostenbesparing, wordt de kwaliteit van diensten verbeterd en neemt de controle op de kwaliteit van het bedrijfsproces toe.

 

Handige hulpjes

Vertel verder Print pagina Voeg pagina toe aan Favorieten Website overzicht

Meer weten? Mail ons!

tweet deze pagina

AIVAR Technologies on LinkedIn