Personen

Personeel

Veel administratieve processen worden gevoed met informatie en registratie van werkzaamheden van personeel. Hoeveel tijd is er besteed aan welk project? Op welke locatie? Door wie? Welke activiteit? Welke materialen? Hoe is uw medewerker op de locatie gekomen en hoelang is hij/zij onderweg geweest?

AIVAR levert oplossingen om uw personeel te lokaliseren en te beveiligen en u direct te informeren bij afwijkingen of noodsituaties. Uw logistiek wordt geoptimaliseerd en uw project- en urenadministratie automatisch geregistreerd.

Lokalisatie kinderen

AIVAR lokalisatie personen; zoek raken kinderen

Dagelijks raken kinderen zoek in drukke omgevingen zoals winkelcentra, pretparken, dierentuinen, het strand of als ze besluiten hun speelgebied uit te breiden. Voorkom dat u ze uit het zicht verliest, zodat u ze niet hoeft te zoeken. Ook als uw kinderen ouder worden wilt u graag geïnformeerd worden bij afwijking van de verwachte route of als ze niet op de afgesproken bestemming aankomen binnen een verwachte tijd.

AIVAR levert oplossingen om kleine kinderen en tieners te lokaliseren, te beveiligen en u of hulpdiensten direct te informeren bij afwijkingen van gemaakte afspraken of noodsituaties.

Mobiele patiënten en ouderen

De vergrijzing neemt steeds verder toe. Een steeds groter deel van de ouderen is de weg kwijt of wil graag op afstand in de gaten gehouden worden door zorgpersoneel of familie. Patiënten met spontane en/of incidentele medische klachten kunnen mobiel blijven door in geval van nood, hulpdiensten direct te informeren over de incident locatie.

AIVAR lokalisatie personen; patienten en ouderen

AIVAR levert oplossingen om mobiele patiënten en ouderen te lokaliseren, te beveiligen en u, zorgverleners of hulpdiensten direct te informeren bij vermissing of noodsituaties.

 

Handige hulpjes

Vertel verder Print pagina Voeg pagina toe aan Favorieten Website overzicht

Meer weten? Mail ons!

tweet deze pagina

AIVAR Technologies on LinkedIn